160515

När detta publiceras sliter jag med mockning av hage. Skänk mig en tanke.
I tisdags var jag ledig och hade då en playdate med Emelie, hon fick hoppa Nicke några varv borta på NTR och dom gjorde det jättebra! Det var så kul att se båda så glada och så enkelt dom lekte runt, Nicke busade en del. En gång under framhoppningen och en ordentlig gång när han rev. Emelie hanterade det bra och satt som en kung!
Onsdagen bjöd på en lite skritt/joggtur bland sommartugorna vid Åsasjön, Nicke var jättespänd och jobbig så det var ingen rolig tur och det var upptaget av människor i sjön när vi kom dit. Så typiskt.
Torsdagen blev roligare då Nicke fick finbesök i sin sadel av Jessica.
Första gången hon sitter på honom, hon har bara läst om honom och sett honom på tävling, där han ju som bekant är något av den segare typen. Det är ju som bortblåst hemma, så det var nog inte vad hon förväntade sig. Det började jättebra under framhoppningen och Nicke klippte i ordentligt ett par språng, till och med lite ifrån, han såg lite förvånad ut över att någon sa att han skulle springa så snabbt och även hoppa i den farten, haha.
Det slutade han med så snart vi hade höjt lite och han rivit en gång, sprang intill och nästan in i det. Jag blir ju jättetöntig då och slutar galoppera helt och börjar hålla, så det var ju skönt att se att man inte måste göra det, och att det faktist inte hände något läskigt för att hon fortsatte galoppera. Egentligen hade det nog varit bra om jag vågade rida mer fram och han fick riva otaliga gånger tills poletten kanske ramlar ner. Jag vet inte, jag vet att jag ändå inte vågar, speciellt inte nu med den arma ryggen. Kändes som att de hittade varandra mot slutet då han bjöd på riktigt fina språng, lite mer intill men inte i och i samma fart.
Ser löjligt litet ut men hindren va ändå 110+ faktiskt, lovar.
Kliar ordentligt i mig efter att få hoppa nu, ska känna på det när jag kommer hem från Italien är tanken. Har anmält mig till Vissmålens tävling den 11 juni, men insett att det är en lördag och jag jobbar, får se om det går att byta bort det passet kanske. Eller fråga om de kan köra ponny från kl 9 till 15!

Kommentarer
Postat av: Jessica

:D :D Jag hoppas verkligen, verkligen att din rygg håller och att ni kan hoppa mer igen!

2016-05-17 @ 00:03:47
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0